Enem Cara Sampeyan bisa nganalisa Kinerja SEO Sampeyan lan Gunakake Informasi kasebut Kanggo Munggah Luhur ing Google



Kanthi limang asil organik sing pisanan ngasilake meh 70 persen klik Google. Sampeyan kudu duwe pangerten komprehensif babagan SEO SEO. Nalika nggunakake alat Semalt bakal mbantu sampeyan entuk ing kono, iku penting kanggo ngerti apa sing sampeyan deleng lan kepiye sampeyan bisa entuk bathi.

Ing ngisor iki, kita bakal nemoni enem item sing bisa digunakake kanggo pangerten babagan SEO. Kanthi ngerteni topik kasebut, sampeyan bisa nyurung situs web menyang titik sing bisa digoleki. Iku dudu dhaptar sing kalebu, nanging bakal menehi sampeyan ngerteni babagan cara miwiti.
  • Priksa judhul.
  • Ngganti deskripsi meta sampeyan.
  • Deleng konten pesaing sampeyan.
  • Priksa tembung kunci sing digunakake.
  • Gunakake analyst situs web gratis Semalt.
  • Investasi ing Kampanye SEO.

Priksa Headings


Wiwit dina wiwitan produksi konten, judhul mesthi njaga tingkat dhuwur. Nggunakake judhul H2 lan H3 kanthi tepat nyedhiyakake format sing bisa diwaca kanthi alami. Tancelake ing lokasi sing cocog kanggo mesthekake kanthi gampang diwaca. Proses iki bakal nyurung para pamiarsa tetep, lan nggawe peringkat situs web luwih dhuwur ing mesin telusuran.

Cara iki mung ora duwe pengaruh langsung ing SEO sampeyan. Nanging nalika nggabungake karo tembung kunci sing cocog, para pamaca bakal luwih gampang nemokake sampeyan lan nempuh. Sampeyan luwih cenderung kanggo terus nggoleki situs web yen gampang diwaca.

Nalika ngowahi header, coba mikir babagan postingan blog sampeyan kaya buku. H1 kudu dadi judhul sampeyan, lan kudu menehi informasi marang para pamaca apa sing dikarepake. Kanthi subheading, aku duwe loro saran.

Opsi sing kapisan yaiku nambah subheading sampeyan minangka statement keuntungan sing ditangkep ing pungkasan sampeyan judhul. Pilihan kapindho yaiku menehi pitepangan sing diikuti karo subtitle kanthi panjelasan rinci babagan topik kasebut. Opsi kapindho nyenengake pembaca menyang ide nalika pilihan pisanan pas. Ora ana cara sing bener kanggo nindakake iki, supaya muter nganti sampeyan nemokake sing bisa dianggo.

Ngowahi Deskripsi Meta Sampeyan

Salah sawijining bagean situs web sing paling ora disenengi yaiku kemungkinan deskripsi meta. Akeh wong sing ora weruh manawa deskripsi meta ing saben kaca. Kanthi duwe, sampeyan duwe kesempatan sing luwih dhuwur saka kaca siji utawa peringkat artikel.

Kaca iki bakal nuntun wong menyang bagean situs web liyane, sing bisa nggunakake layanan sampeyan. Ing google, deskripsi meta kasebut ing ngisor istilah istilah telusuran link. Deleng ing ngisor iki kanggo conto gambar.

Saka sudut pandang SEO, nyedhiyakake tembung kunci sing cocog ing deskripsi meta minangka cara sing paling apik kanggo pangkat ing mesin telusuran. Sanajan tembung kasebut ing katrangan iki ora ngrewangi SEO sampeyan, bakal menehi pamaca babagan ide sing dikarepake sadurunge ngeklik. Ora duwe katrangan meta minangka kesempatan sing diisi.

Nalika nggawe deskripsi meta sampeyan, coba coba ringkes lan langsung. Duwe telpon kanggo tumindak (CTA) ngandhani apa sing kudu ditindakake ing gambaran iki. Cara khas yaiku supaya ngisor 150 karakter.

Deleng konten Pesaing Sampeyan

Coba tembung kunci, konten, lan format nalika ndeleng konten. Gagasan kasebut ora supaya nyolong wujud. Tujuan sampeyan kudu nambah konten.

Contone, yen sampeyan agen pemasaran nggawe konten kanggo perusahaan sepatu cilik, sampeyan bakal kepengin mirsani apa sing ditindakake wong. Sampeyan pengin nggawe konten sing nyenengake ing target target. Contone, Zappos target wong diwasa sing negesake gaya lan kualitas.

Yen perusahaan sepatu sampeyan pengin persaingan, tujuane pungkasane bakal nggayuh perusahaan kaya Zappos. Nanging, nalika sampeyan miwiti wiwitan, sampeyan kudu nemokake perusahaan liyane sing padha karo tumindak sampeyan lan ngasilake konten sing nambah apa sing wis ana. Contone, yen sepatu kontras dhuwur maneh, sampeyan pengin target tembung kunci "sepatu kontras dhuwur".

Sampeyan bakal nulis pirang-pirang artikel sing cocog karo topik sing kalebu pandhuan babagan cara ngresiki kanthi bener, celonone sing dienggo, klambi apa sing dienggo, lan kepiye carane dadi telusuran. Yen kalorone duwe dhaptar dhaptar, misi sampeyan bakal nggawe judhul lan konten sing luwih jelas. Yen sampeyan ndeleng jumlah, telu kudu padha karo nem.

Priksa Tembung kunci sing digunakake

Topik iki minangka tambahan saka postingan sadurunge, nanging tembung kunci sing salah ing judhul lan konten sampeyan bisa narik akeh wong sing salah. Nggunakake conto sadurunge, yen sampeyan ngasilake blog sing target sepatu, sampeyan ora pengin wong sing golek kaos. Trending kanggo tembung kunci "poliester lembut" ora bakal nate mbantu perusahaan sepatu sampeyan.

Uga, tembung kunci sing digunakake bisa uga kompetitif. Kanggo perusahaan cilik, bisa uga kudu target tembung kunci kurang pengaruh. Ora mbantu nyoba lan pangkat kanggo "sepatu anyar" yen 300 ewu perusahaan liyane pengin padha. Akeh perusahaan ing ngisor iki minangka merek sing bisa dipercaya.
Sawijining pakulinan sing umume aku deleng iki yaiku "ngisi tembung kunci." Pemadhegan tembung kunci nyoba cram amarga akeh istilah sing bisa digoleki ing blog kanggo nggawe rangking kanggo mesin Google. Masalah karo strategi iki yaiku AI Google ngerteni masalah iki. Wong-wong sing nyoba ngisi tembung kunci kemungkinan ora pangkat dhuwur.

Kanggo entuk ide umum babagan cara tembung kunci bisa digunakake, sampeyan bisa nggunakake google mung. Kanthi nggoleki istilah sing sampeyan pikirake bakal nggawa wong-wong menyang situs web sampeyan, sampeyan bisa nemokake rangking situs web liyane kanggo tembung kasebut. Yen situs web kasebut ana ing ceruk sampeyan, mula sampeyan duwe tembung kunci sing pas. Kanthi nambahake tembung kunci kasebut, sampeyan bisa nyuda topik kasebut.

Gunakake Analyst Free situs web Semalt

Situs web, wiwit pangembangan pisanan, duwe sawetara masalah sing beda. Dheweke bisa duwe link sing rusak, redireksi sing akeh banget, optimasi sing kurang, lan alon-alon mbukak. Analyzer Free situs web Semalt kanggo ngerteni masalah kasebut.

Alat Web Website menehi sampeyan alat sing perlu kanggo nggabungake akeh uneg-uneg sing wis ditangani sadurunge, nanging kabeh ana ing siji paket. Kanggo fitur iki, sampeyan ora kudu mbayar kanggo njaluk ide babagan situs web sampeyan mandeg. Nanging, sing ora profesional kudu nganggep kampanye SEO.

Kanthi alat analisis sing tepat, sampeyan bakal bisa ngerti apa sing diklik menyang situs web sampeyan ngasilake konversi lan tembung kunci apa sing nambah lalu lintas menyang situs sampeyan. Sanajan loro-lorone migunani kanggo macem-macem alasan, yen target kampanye SEO sampeyan yaiku kanggo nambah dodolan, sampeyan ora pengin tembung kunci sing narik pengunjung. Gagasan kasebut nggawa kita menyang topik sabanjure, milih kanggo nandur modal ing kampanye sing bakal mbantu tuwuh.

Investasi ing Kampanye SEO

Ana macem-macem sumber daya sing kasedhiya ing njaba sing bakal mbantu sampeyan sinau dhasar SEO . Nanging pirang-pirang jam sing bisa ditindakake kanggo riset topik kasebut bisa saya sithik. Utamane pancen bener yen sampeyan duwe bisnis cilik sing kudu ana klien. Sampeyan ora bisa fokus kanggo nggawe adol yen sampeyan nggunakake wektu kanggo nggoleki carane situs web sampeyan bisa pangkat.

Kanthi nggabungake kawruh babagan topik kasebut karo tim ahli Semalt, sampeyan bakal bisa ndeleng dalan langsung menyang sukses. Kajaba iku, kawruh iki bisa mbantu sampeyan njaga kauntungan sing diwenehake dening Semalt. Tugas kita teka kanggo mesthekake yen tembung kunci sing sampeyan pilih nyebabake sistem sing bisa digunakake. Mesthi wae, kampanye uga kasedhiya karo tembung kunci sing uga disaranake.

Sampeyan bisa milih ing antarane pirang-pirang kampanye gumantung saka ukuran situs web lan anggaran sampeyan. Priksa manawa kanggo mriksa rincian AutoSEO lan FullSEO kanggo mesthekake yen wis nyukupi kebutuhan sampeyan. Amarga ukuran lan statistik situs web sampeyan, tim ahli Semalt layak kanggo mbantu sampeyan nggawe keputusan finansial sing paling apik.

Cara Ngerti Cara Menganalisa SEO Bisa Nulungi Sampeyan Ndhuwur ing Google

Kanthi duwe pangerten sing kuat kanggo nganalisa SEO, sampeyan bakal bisa menehi tangan sampeyan supaya bisa pangkat dhuwur ing google. Mesthi wae konten sing relevan lan bisa dibaca. Judhul sing cocog karo tembung kunci sing relevan ora mung mbantu SEO sampeyan nanging mesthekake manawa pamaca bisa melu.

Uga, ngerti panggunaan gambaran meta bakal mbantu sampeyan nggawa wong-wong sing umume ragu-ragu karo situs web sampeyan. Kanthi menehi CTA ing katrangan meta, dheweke bakal ngerti apa sing bakal diarepake saka artikel sampeyan. Pembaca diilhami dening wong sing duwe kapercayan alami ing tembunge.

Kata kunci mung relevan karo katrampilan nalika entuk SEO. Kanthi nggunakake alat analisis gratis Semalt, sampeyan bisa entuk ide sing apik kanggo miwiti kanggo miwiti. Kanthi nggedhekake iki kanggo kalebu kampanye SEO, sampeyan bisa ngowahi pemahaman iki dadi asil sing bisa diukur. Kanggo informasi luwih lengkap babagan alat kasebut, gawe akun saiki.